Турнето на бащата на Арлинг Холанд - Алф Инге, и

...
Турнето на бащата на Арлинг Холанд - Алф Инге, и
Коментари Харесай

Бащата на Холанд прекарал половин час в тоалетна, криейки се от журналисти

Турнето на бащата на Арлинг Холанд - Алф Инге, и сътрудника на футболиста - Мино Райола, продължава. Според " Марка ", засиленият медиен интерес предиздвикал Холанд-старши да прекара най-малко половин час в тоалетната на летището в Каталуния, криейки се от публицистите. В последна сметка бил издебнат и сниман, до момента в който се качвал в кола, която го чакала пред " Ел Прат ".

За " Марка " фотографът Жорди Галвани разкри, че суперагентът Райола излязъл първи, надявайки се публицистите да се разотидат и за Холанд-старши да има успокоение. Планът обаче се провалил.

Екипът на Холанд е в Испания за договаряния с " Барселона " и " Реал " Мадрид, а идната спирка от турнето е Англия.

Холанд сега е благосъстоятелност на " Борусия " Дортмунд. 20-годишният нападател подписа контракт с " черно-жълтите " през 2019 година за 4 години, само че се чака в скоро време да смени тима. Откакто дойде на " Сигнал Идуна Парк " Холанд има впечатляващите 49 гола и 11 асистенции в 49 мача от всички шампионати.

" Барселона " и " Реал " са измежду любимците за подписа на норвежкия суперталант. На опашката за него се подреждат обаче още " Манчестър Сити " и " Манчестър Юнайтед ".

Очаква се договорката да бъде рекордна или най-малко да е за сума покрай 200 млн. евро. В момента най-скъпият футболист е Неймар, който мина от " Барселона " в " Пари Сен Жермен " за 222 млн. евро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР