Турнето на Б.Т.Р. стартира в ранните часове на 1 юли

...
Турнето на Б.Т.Р. стартира в ранните часове на 1 юли
Коментари Харесай

Б.Т.Р. на лятно турне със съвместни концерти с с Джо Лин Търнър и Джон Лоутън

Турнето на Б.Т.Р. започва в ранните часове на 1 юли в Тутракан. По традиция, за 17-а поредна година ще посрещнем първия юлски изгрев с Б.Т.Р. и Джон Лоутън, тъкмо в 05.00 ч. с емблематичната ария на Юрая Хип „ Джулай Морнинг ". Джон Лоутън и Б.Т.Р. ще изпълнят известни песни на Юрая Хип и авторски на Б.Т.Р.
На 4 юли в Панагюрище и 27 юли в Тутракан, в границите на фестивала „ Огненият Дунав " са взаимните концерти на Б.Т.Р. с Джо Лин Търнър / вокал на „ Рейнбоу ", " Дий Пърпъл " /.
Другите дати от турнето през са: 5 юли Девин, 6 юли Тетевен, 2 август Бяла / Русе, 25 август Аксаково /Варна.
На 1 септември, на един от най - влиятелните фестивал у нас - „ Аполония ", с концерт - премиера Б.Т.Р. ще показа новия си албум " Невидими стени ".
На концертите, с безкомпромисна класа във всички съставни елементи, Б.Т.Р. извършват множеството песни от последния си албум „ Невидими стени ", както и най-популярните си шлагери.
Б.Т.Р. в състав - Атанас Пенев - вокали, Славчо Николов - китари, вокали, Иван Калфов - бас-китара, Илиян Диков - барабани издаде
12 - ия си студиен албум „ Невидими стени " през март 2018 с концерт - премиера в зала 1 НДК и следващо Национално турне на най-големите подиуми, с авансово разпродадени билети. Първият тираж на албума се изчерпва за по-малко от три месеца и сега е с нов тираж.
През 2019 година групата осъществя Европейско турне с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, което мина при цялостни зали, срещи на групата с фенове, концертите са отразени от задграничната преса.
Провокирани от интереса и благосклонностите на почитателите, Б.Т.Р. са решили да създадат видеоклипове на всяка от песните в „ Невидими стени ". До в този момент са факт, в необикновените за българския ефир видеопродукции в стилистиката на киното към: „ Моята мощ ", „ Тези дни ", „ Никога преди ", които оглавиха и се задържаха за дълго време в музикалните ранглисти.
Информация за концертите на формалната фейсбук страница на Б.Т.Р. https://www.facebook.com/btr.bg/



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР