Турнето БЕЛОСЛАВА - 22 ГОДИНИ НА СЦЕНА стартира през лятото

...
Турнето БЕЛОСЛАВА - 22 ГОДИНИ НА СЦЕНА стартира през лятото
Коментари Харесай

Белослава обяви датите на последните концерти от националното ѝ турне - Култура

Турнето „ БЕЛОСЛАВА - 22 ГОДИНИ НА СЦЕНА ” започва през лятото и ще продължи до декември месец. До края на националното турне Белослава ще посети седем от най-големите български града – Пловдив (02.11), Стара Загора (03.11), Бургас (04.11), Варна (06.11), Велико Търново (12.11), Русе (13.11) и София (06.12). Планираните концерти ще се проведат на най-големите оперни и театрални подиуми в България и ще включват особено основани сценография, осветяване и мърчандайз. С националното си турне магнетичната певица и нейният бенд ни придвижват в дълбокия и хубав свят на соул и джаз музиката.

Като актьор, Белослава има голяма и вярна аудитория, която ще има опция да се допре до нейната музика и по още един прочувствен метод - грамофонна плоча. 21 години след излизането на албума “Улици ”, той ще бъде преиздаден на плоча, а почитателите ще могат да се снабдят с него посредством предварителни поръчки.

Като част от музикалния и прочувствен път на Белослава, следва издаването на документална книга с фотографии от персоналния ѝ списък. Книга с истории, персонално разказани от Белослава, както и изявленията с композиторите, музикантите и режисьорите, взели участие в нейните записи, видеоклипове и концерти.

Националното турне на Белославата започва през април и досега към него има извънреден интерес. Публиката е с приповдигнати страсти, а нестихващи овации съпровождат края на всеки концерт.

Белослава ни споделя за усещанията си от турнето досега:
“Пътят до публиката тук-там, на които за толкоз години не съм пяла, е толкоз трогателен, че желая да продължи вечно. Магията да пееш и пред хора, които в никакъв случай до момента не са били на мой концерт е неописуема, тъй като тягата от насладата им се усеща като млада, нова и жива. Щастието да пея пред аудитория, която е от осемнайсет годишни до седемдесет плюс, ме кара да дремя умерено и да не преставам да имам вяра, че съм дипломат без време на любовта. ”

“Срещам доста фамилии, чийто деца се споделят Белослава и споделят, че точно музиката и къдриците ми са ентусиазъм за имената на децата им. Срещнах се с хора, които цитират подиуми и дати от преди двадесет години, на които са се срещнали, влюбили и събрали орисите си и до през днешния ден. ”

Краят на турнето ще приключи с концерт в София в зала “България ” на 6 декември, а Белослава споделя:
“Всички танцуващи фенове и правилни почитатели на моята музика ще бъдат посрещнати от неповторима мултимедия и диджей, който да настани публиката уместно. ”

“Към зимните концерти ще поканим и двама невероятни артисти и музиканти - Елена Кокорска и Александър Славчев, с които ни свързва дългогодишна работа на сцената. Предстои единствено голяма, безрезервна и безкрайна любов. Всичко е в чест на нейно величество музиката. ”
Билети за концертите може да закупите от мрежата на и касите на залите.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР