Turkish Technic, подразделението за поддръжка и ремонт флагмана Turkish Airlines,

...
Turkish Technic, подразделението за поддръжка и ремонт флагмана Turkish Airlines,
Коментари Харесай

Turkish Technic ще поддръжка флотилията на Air Serbia

Turkish Technic, подразделението за поддръжка и ремонт флагмана Turkish Airlines, подписа контракт с Air Serbia за базова поддръжка на флотилията на авиопревозвача.

Сделката планува ремонт и поддръжка на самолетите Airbus A320ceo в базата на Turkish Technic на летище Ataturk в Истанбул, заяви през днешния ден Daily Sabah, базирайки се на изказване на турската компания.

„ Радваме се да засилим партньорството на Turkish Technic с Air Serbia и се стремим да продължим да надграждаме нашите взаимоотношения през идващите години “, означи изпълнителният шеф на Микаил Акбулут.

Иржи Марек, основен изпълнителен шеф на Air Serbia, акцентира, че водещият транспортьор непрестанно се стреми към оперативна успеваемост и по-добро преживяване при пътешестване за своите пасажери.

„ С това партньорство ние поверихме на Turkish Technic поддръжката на няколко самолета от нашия флот Airbus. Силно имаме вяра, че този контракт е началото на ужасно партньорство сред нашите компании “, посочи мениджърът.

Turkish Technic дава услуги за поддръжка, ремонт, главен ремонт, инженеринг, трансформация, персонализирани PBH и преконфигуриране на доста локални и интернационалните клиенти на своите пет бази на територията на Турция.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР