Turkish Airlines, ZTO Express и PAL Air Ltd. се обединиха.

...
Turkish Airlines, ZTO Express и PAL Air Ltd. се обединиха.
Коментари Харесай

Авиационни и логистични компании се обединиха

Turkish Airlines, ZTO Express и PAL Air Ltd. се сплотиха. Това ще окаже значително въздействие върху авиационният транспортен бизнес в международен мащаб и в това време е стратегически ход тъкмо преди откриването на новото летище в Истанбул. Името на взаимното дружество е Global Express/Courier. Фокусът му е върху даването на цялостни куриерски услуги от врата до врата в бранша на електронната търговия.

„ След като взаимното ни дружество бързо доближи до функционално и оперативно равнище, се чака то да заеме своето място измежду най-големите интегратори в света. След 5 години то ще генерира над 2 милиарда USD доходи. Очаква се растежът да продължи последователно паралелно с растежа в търсенето на електронна търговия”, сподели при подписването Илкер Айджъ, ръководител на борда на шефовете и изпълнителния комитет на Turkish Airlines. „ Мащабният хъб последователно ще обезпечи на Turkish Cargo (дъщерна компания на на Turkish Airlines) товарен потенциал до 4 млн. тона, като по този начин компанията ще стане една от 5-те най-големи за въздушен товар в света. Благодарение на центъра в Истанбул и посредством взаимното дружество, потокът на артикули за електронна търговия в международен мащаб ще обезпечи оптималната стойност на клиентите по целия свят.

Услугите на новото взаимно сдружение, което ще се намира в Хонг Конг, ще включват всички логистични действия, осигуряващи изпращане/доставка от врата до врата: камиони, взимане от начална точка и дистрибуция, товарен превоз, разтоварване и доставка. Включено ще бъде още ръководството на складовете, както и на веригата за доставяне и доставка, когато това е належащо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР