Turkish Airlines ще поддържат нивата си на персонал в продължение

...
Turkish Airlines ще поддържат нивата си на персонал в продължение
Коментари Харесай

Turkish Airlines няма да съкращават персонал, но вдигат цените на билетите

Turkish Airlines ще поддържат равнищата си на личен състав в продължение на идващите две години и няма да вършат съкращения, макар че пандемията опустошава световното въздушно пътешестване, съобщи ръководителят на борда на шефовете на компанията Илкер Айчъ в изявление за турската медия Haberturk, предава Bloomberg.

" Ние виждаме 2020 година и 2021 година не като години на доходност, а като години за отбрана на заетостта. Нашата работа е да се съпротивляваме на съкращения, доколкото можем да си позволим ", разяснява Айчъ.

Според него приходите на световните самолетни компании като цяло надали ще се възстановят до равнищата си от 2019 година в идващите няколко години. Въпреки това никоя компания не може изцяло да отбрани работната си мощ, когато има спад в продажбите, тъй че „ всички ние ще би трябвало да вършим жертви ", съобщи Айчъ.

Забраните за осъществяване на самолетни полети и вероятността за понижаване на броя на пасажерите на борда заради към момента настоящите ограничения за обществена отдалеченост за преодоляване на разпространяването на Covid-19 съставляват забележителна опасност за приходите на самолетните компании. Броят на пасажерите, транспортирани от Turkish Airlines през март, падна с 53% на годишна база, демонстрират последните данни.

За да се оправи със обстановката в този интервал, Turkish Airlines обмислят нови източници на финанси, измежду които и продажба на остарели самолети, разкри Айчъ. Приоритетът е националният транспортьор самичък да реши своите провокации за финансиране, добавя президентът на турските авиолинии.

Turkish Airlines обмислят също по този начин да понижат боря на представителствата си в чужбина, както и локалните клонове в някои области в страната, да усилят цените на самолетните билети, а на борда на полетите да участват „ хигиенични специалисти ", които да наблюдават за съблюдаване на хигиеничните ограничения. Според ръководителя на борда на авиолиниите използването на ограничения за обществено разграничаване по време на полетите не е реалистично.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР