Turkish Airlines излязоха с официално становище за полета от 6

...
Turkish Airlines излязоха с официално становище за полета от 6
Коментари Харесай

Turkish Airlines с официално становище за инцидента с полета по линията София-Истанбул

Turkish Airlines излязоха с публично мнение за полета от 6 февруари по линията София-Истанбул

Moreto.net напомня, че пасажери, които са били на борда, описаха за претърпяното в обществените мрежи. „ Самолетът се наклони супер доста на една страна и луната безусловно се виждаше под нас, а не над нас. Самолетът не съумя да се изкачи над 1500 м надморска височина и имаше непрестанна турбуленция. След това стюардесата стартира да приказва бързо, първо на турски език, само че се усещаше боязън в гласа ѝ. Премина на британски и тогава се чу: Отстранете всички преносими компютри, телефони, очила, затегнете коланите и застанете в защитна поза. Пригответе се за удар ”, написа Крум Атанасов.

По този мотив Turkish Airlines разяснява:

На 6 февруари полет TK1030 на Turkish Airlines се връща в София малко след излитането си поради механически усложнения на системата за ръководство.

Пилотите на борда вършат нужните по разпоредбите на интернационалната авиация известия към пасажерите. Съобщението „ Brace for impact “ също е част от протоколите, спазвани от водачите. Самолетът се приземява сполучливо в София.

Тече следствие за зародилия механически проблем със системата за ръководство. Всички нужни инспекции и поддръжки на машината са осъществени на време и дават отговор на техническите стандарти.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР