Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече държави от всяка

...
Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече държави от всяка
Коментари Харесай

Turkish Airlines стана авиокомпанията с най-много полети в зоната на Евроконтрол

Turkish Airlines, самолетната компания, която лети до повече страни от всяка друга в света, бе избрана като най-натоварения оператор в Европа през миналата седмица, откакто сполучливо подбнови своите вътрешни и интернационалните пътнически полети. На 17 юни 2020 година превозвачът извърши 400 полета в зоната, която Евроконтрол обгръща. За първи път самолетна компания записва подобен брой полети след 24 март 2020 година
Евроконтрол (Европейска организация за сигурност на въздухоплаването) е общоевропейска гражданска организация, чиято съществена активност е поддръжката на европейската авиация. Според организацията, Turkish Airlines е изпълнила 359 полета през първата седмица на юни от своята централа, Летище Истанбул. На 14 юни бе открита третата самостоятелна писта на летището - значим миг за турската авиация, който разреши едновременното политане на три самолета.
Илкер Айджъ, ръководител на Борда на шефовете и Изпълнителния комитет на Turkish Airlines, разяснява: „ Вярваме, че откакто светът преодолее рецесията, въздушните пътувания ще се завърнат по-силни от всеки път. Ние в Turkish Airlines сме повече от нетърпеливи да ви приветстваме на борда на нашите самолети с нашето неподражаемо гостолюбие, до момента в който продължаваме да свързваме другите континенти, хора и култури. Изцяло адаптирахме интензивностите си и работата с клиенти съгласно новите стандарти и условия. "
С подновяването на полетите си Turkish Airlines показа и нови насоки за безвредно пътешестване, както и две нови услуги за да защищити оптимално здравето на своите пасажери. Авиокомпанията предлага на пътуващите и безвъзмездни хигиенични комплекти, включващи маска за лице, дезинфектант и антисептична кърпичка, а като част от екипажа са назначени и хигиенични специалисти, които да наблюдават, че всички ограничения за сигурност, в това число обществената отдалеченост, се съблюдават на борда.
Самолетите на Turkish Airlines се дезинфекцират напълно преди всеки полет. Хигиената на борда е обезпечена, защото всички точки в самолета, с които хората са в контакт, се почистват изцяло с безвредни за човешкото здраве химикали и посредством способи, чиято успеваемост е научно потвърдена. За другите повърхности като седалки, прозорци, паравани и тоалетни се употребяват специфични химикали и съоръжение.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР