Туризмът ще понесе първи, и то много тежко и ударно,

...
Туризмът ще понесе първи, и то много тежко и ударно,
Коментари Харесай

Бранимир Ботев: Туризмът ще понесе първи задаващата се инфлационна вълна

Туризмът ще понесе първи, и то доста тежко и стремително, задаващата се инфлационна вълна, за която ние не сме готови. Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ президентът на Европейската лига за икономическо съдействие.

Той поддържа изказванието на ръководителя на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов, че туризмът е в колапс, като разкритикува държанието на служебния министър на туризма Стела Балтова. " Поредният неплатежоспособен министър на туризма в лицето на госпожа Балтова нито приложи дребното ограничения, които можеха да бъдат приложени интензивно, нито организира самодейна политика. Няма нито ред за подкрепяне на туристическата промишленост в Плана за възобновяване и резистентност. В обновения проектобюджет няма нито един ред, който непосредствено да води до ограничения, които да подкрепят непосредствено промишлеността ", сподели Ботев.
 Бранимир Ботев: Предложението всеки имунизиран българин да получи ваучер е ужасно Бранимир Ботев: Предложението всеки имунизиран българин да получи ваучер е ужасно
Предложението на Националния ръб по туризъм всеки имунизиран българин да получава ваучер на стойност 50 лв. за отмора у нас или при...

Бранимир Ботев добави още, че нейната концепция за водене на маркетингова политика с нулев бюджет би разсмяла " студентите освен в Хардвард, само че и в Долно Камарци ". По думите на специалиста в България близо 70% от хотелите, които оперират сезонно, са в тежка финансова рецесия.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР