Туристка падна от автабус в Слънчев бряг“. Инцидентът е станал

...
Туристка падна от автабус в Слънчев бряг“. Инцидентът е станал
Коментари Харесай

Туристка падна от автобус в „Слънчев бряг“

Туристка падна от автабус в „ Слънчев бряг “. Инцидентът е станал в събота вечерта. Автобусът със софийска регистрация, бил ръководен от 39-годишен мъж от Несебър. Той се е движил с отворени странични порти в ремонтиращ се пътен сектор, като по време на придвижване от него пада 18-годишна полска гражданка, отседнала в Несебър. Жената е с фрактура, за живота ѝ няма заплаха.

SafeNews напомня че, изнесоха на носилка англичанин и мъртвопияната му жена от Летище-Бургас. Става дума за към 65-годишен мъж, който бил на чек-ин дружно със брачната половинка си. Англичанинът бил доста бледен и слаб, придвижвал се с инвалидна количка.

На опашката за чекиране на заминаващите за „ Ийст Мидлънд “ той съобщил, че не му е добре. Наложило се да бъде извикан лекарят на летището, а по-късно и кола за спешна помощ.

Смъртоносна стихия лети към Хюстън: Ураганът Берил се ускорява (ВИДЕО) 08.07.24 10:42 Туристка падна от рейс в „ Слънчев бряг “ 08.07.24 10:32 Богомил Бонев: След като беше правилен съизвършител на „ чудовищното дете “ в сглобката, Христо Иванов в този момент имитира Алцхаймер 08.07.24 10:18 Русия в рецесия: Страната е застрашена от запек 08.07.24 10:11 Юни е бил най-горещият месец в историята до момента 08.07.24 10:01

При идването на незабавния медицински екип се оказва, че пациентът не е един, а ще се наложи да са двама, защото брачната половинка на англичанина била толкоз брутално пияна и несъответстваща, че с нея не можело да се комуникира. И за двамата от фамилията сега прибирането у дома се отсрочва.

Евтините бюджетни почивки в „ Слънчев бряг “, подреждат курорта до Айя Напа, Магалуф и Ибиса за феновете на празненствата, само че там има и още какво да се прави – от разходки с лодка до тематичен парк на линията.

Въпреки че туристите настояват, че „ Слънчев бряг “ в България е „ най-лошото място за празненство от всички “, британците се стичат към „ лудото място “ поради евтиния алкохол, безпроблемните хотели и множеството питейни заведения и клубове.

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР