Туристка не остана очарована от посещение на плаж в Черноморец.Според

...
Туристка не остана очарована от посещение на плаж в Черноморец.Според
Коментари Харесай

Туристка: Прекрасен български плаж, но какви цени и отношение

Туристка не остана очарована от посещаване на плаж в Черноморец.

Според нея българските дестинации не остъпват по нищо на тези в прилежащите Гърция и Турция, само че отношението към хората е това, което въздейства неприятно на туризма ни.

" Добър ден в неделя, 25.08.2024 г.  11:43 ч.Прекрасен, топъл ден за плаж на НАИСТИНА прелестното ни Черноморие. И освен черноморието, а цялата ни природа е вълшебна. Даденост, която не се научихме да ценим, за жалост. Винаги съм се чудила, за какво откакто от всичко, което ни е обещано безплатно и можем да развиваме бизнес, да живеем доста добър живот ние опорочаваме всичко.Това е ситуацията на плажа - запустял, като за неделен ден. Та, взех решение да употребявам услугите чадър и шезлонг и общително попитах, дали зам. Септември най-малко ще има някаква отстъпка от по този начин високите цени за чадъри/ако решиш да ги ползваш всеки ден/ ми беше даден " най-адекватния " отговор:Има и по-евтини плажове, ползвайте тях.

За миг се зачудих, да продължа ли да пазя към момента по този начин ревниво българския туризъм, нооо като се замислих. Че с какво ни е отговорна красивата ни природа, която дава опция на доста българи да работят, да печелят задоволително добре, да си гледат фамилиите и децата? И тук към този момент се намира " ключа за бараката ". За да развиваш туризъм би трябвало да имаш усет за това, както и общително отношение към хората, които си заплащат за това. Или както се споделя да им " извадиш душата с памук ".С нищо, но с нищо природата, морето, планините в Гърция, Турция или където и да е Не превъзхождат нашите хубости. Но няма какво да се лъжем - отношението, ОТНОШЕНИЕТО е доста значимо.Така драги ми предприемачи, малко тематика за размисъл: Кое съгласно Вас е по-добро, да вдигнете цените до небето и да си мислите, че по този начин ще печелите повече клиенти и пари или да се отнасяте с хората по този начин, както желаете да се отнасят с Вас. И въпреки всичко съм оптимист, ще българският туризъм може да разцъфтява с дребна смяна в мисленето на българите. ", написа дамата.

От обявата излиза наяве още, че това е плаж в комплекс " Свети Никола ". Цената за чадър е по 8 лева, а комплект - два шезлонга и чадър надлежно за 24 лева

Някои консуматори поддържаха разсъжденията на дамата.

" Абсолютно съгласна съм с това мнение, пристигам на Черно море повече от 32 години, от дребна, имам си и български корени, постоянно се старая да демонстрирам благосъстоянието на, България - природата, морето на хората от Словакия и Чехия, където също имам корени. За страдание това което хората най-вече ги отблъсква да идват тук е отношението на множеството българи към нас. Стремим се да поздравим постоянно, да се отнасяме със всеки с най-хубави връзки, усеща и за жалост дали е някой който в Созопол продава билети за транспортен съд, дали са келнери в Черноморец, дали са хора от магазините, то те гледат, споделят гадни неща които аз разбирам, само че те незнаят че разбирам и по-късно ни гледат необичайно като като че ли сме парцал, когато ги запитвам дали не може да са най-малко малко благи хората и да не се отнасят незабавно безсрамно, единствено поради това че нещо на пръв взор не им е симпатично. Цените се качват на всички места и ние ще си платим всичко на драго сърце, единствено в случай че би било отношението на българите малко по приятелско. ", написа Доми Хнатова.

Други считат, че смяната на маналитета е задача невъзможна.

" Да измененията мисленето на драгия предприемач по морето? Трудна работа, да не кажа невъзможна! Не познавате манталитета на тези човеци по морето, по тази причина сте оптимист! ", отбелязва Нина С.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР