Туристите се възползвали от евтините нискотарифни полети до София и

...
Туристите се възползвали от евтините нискотарифни полети до София и
Коментари Харесай

Безочлива Схема! Ето Как Чужди Туристи Изкарват Десетки Хиляди Евро В България С Долни Лъжи!

Туристите се възползвали от евтините нискотарифни полети до София и Черноморието ни. Обикновено правели няколкодневни турове по морето, след което повтаряли процедурата в столичните питейни заведения. Ден преди полетът им в родината те отивали в някое районно ръководство и заявявали, че чантичката им с огромна сума пари, всичките им документи, кредитни карти и смарт телефон е открадната. С бележката от полицията пък те посещават посолството на своята страна, откъдето взимали различен документ, удостоверяващ, че са без персонална карта или паспорт, с цел да могат да излетят безпроблемно, и се прибирали в родината си. След това с документите те измъквали от застрахователите сред 10 и 20 хиляди евро.

" 40-50% от декларираните грабежи от чужденци на процедура са подправени сигнали ", разясняват криминалистите. Обикновено сигналите идват от англичани с индийски генезис, представители на скандинавските страни или германци. сходно държание имали и българи, които обаче не желали компенсации от застраховките, а просто да скрият, че са си изгубили револвера или персоналната карта в нетрезво положение. Фалшивите сигнали се подават в интервала сред среднощ и 4-5 часа сутринта в петък и събота. След подаването на сигнала служителите на реда били длъжни да търсят причинителя, а пострадалите от своя страна не уведомявали служителите на реда, в случай че са си намерили " откраднатата движимост ". Така се стигало до комична обстановка, в която служителят от районното звъни на откраднат смарт телефон и от другата страна подвига притежателят му. Обикновено при инсценираните грабежи жертвите разказвали, че са били нападнати от 3-4 души.

" Казват, че закононарушението е станало на едно място, а ние разбираме, че по това време той е бил на напълно друго място. Тогава следва смяна на показанията, внезапно се сеща, че са го ограбили на трето място ", разясняват проверяващите. Сред комичните инсценирани набези били и кражбите на револвери. Охранител излязъл да пие с компания, открил, че оръжието му го няма и в нетрезво положение подал сигнал, че е отмъкнато. Впоследствие то било открито в касата в дома му,.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР