Туристите от Обединеното кралство, посещаващи Коста Бланка, бяха предупредени за

...
Туристите от Обединеното кралство, посещаващи Коста Бланка, бяха предупредени за
Коментари Харесай

Британски туристи в популярен испански курорт получиха предупреждение за големи плажове за отвратителна „заплаха“

Туристите от Обединеното кралство, посещаващи Коста Бланка, бяха предизвестени за затварянето на плажовете от чиновници, откакто разливите на отпадъчни води оставиха зони отвън границите.

На тези, които почиват в Ел Кампело, на югоизточното крайбрежие на Испания, е казано, че известната крайбрежна дестинация Амадор Бийч е затворена след задръстване на канализацията, породено от погрешно изхвърляне на мокри кърпички. Местните управляващи подчертаха значимостта на виновното ръководство на отпадъците, с цел да се защитят локалните крайбрежия и красиви места и да се подсигурява сигурността и удоволствието както на туристите, по този начин и на жителите.

Те предизвестиха хората да не изхвърлят мокрите кърпички в тоалетните, като споделиха: „ Невъзможно е да се знае кои домове изхвърлят такива материали. “ Британските летовници побързаха да изразят разочарованието си, като дадоха отговор на шерването на известието и своите мисли. Един сърдит клиент сподели: „ Тези [мокри кърпички] са опасност и трябв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР