Туристическото министерство участва в международното туристическо изложение CMT-Щутгарт, което започна

...
Туристическото министерство участва в международното туристическо изложение CMT-Щутгарт, което започна
Коментари Харесай

Министерство на туризма участва в международното изложение CMT-Щутгарт

Туристическото министерство взе участие в интернационалното туристическо ревю CMT-Щутгарт , което стартира през днешния ден и ще продължи до другата неделя – 21 януари. Щандът на страната ни ще бъде с повърхност от 40 кв. метра , прецизират от пресцентъра на ведомството.

Водещите тематики на СМТ-Щутгарт са къмпинг и караванинг , мотоциклетен и велотуризъм , голф , спа , круизни пътувания и други Основен интерес за многочислената аудитория остават туристическите пакети за близки и междинни дестинации от Германия. Паралелно с главното ревю за каравани, мотори и туризъм се организират още 4 допълващи тематични изложби : за колоездене и авантюристичен туризъм /Fahrrad- & ErlebnisReisen mit Wandern/; круизи /Kreuzfahrt- & SchiffsReisen/; голф и уелнес /Golf- & WellnessReisen/; парапланери и сърф.

През 2023 година ревюто е посетено от над 265 000 гости в границите на 9 дни, а присъединяване в него за взели повече от 1600 изложителя от 100 страни.

„ Албена “ АД, „ Съни Травел “ ЕООД и Община Варна са удостоверили присъединяване на българския рекламен щанд на СМТ-Щутгарт.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР