Туристическият сезон не е приключил, но вече отмина август –

...
Туристическият сезон не е приключил, но вече отмина август –
Коментари Харесай

Туристическата камара: Връщаме българите в родните курорти

Туристическият сезон не е завършил, само че към този момент отмина август – месецът, който се счита за най-„ отпускарския “ и мощен за черноморските ни курорти. Още е рано за генерална равносметка на българското туристическо лято, само че изводите и трендовете, които се обрисуват, разясняваме с Георги Николов - ръководител на Българската туристическа камара.

Всеки месец е добър за отмора – означи Георги Николов. През юли и август цените са по-високи, само че тогава се постанова да почиват фамилиите, в които има възпитаници. Пенсионери и хора, които са сами като че избират май-юни или септември.

Приканвам хората да посетят българското черноморие, изискванията са фантастични. Времето и през септември се обрисува топло и прелестно. Още повече, че наближават няколко почивни дни. Българи, които тази година се завърнаха на нашето море, останаха очаровани.

Най-търсената услуга и това лято остава ол инклузив.

Цените към този момент са паднали с 30-35%, добави Николов. Тоя изясни компликациите този сезон с неуместни самолетни полети - в случай че се реагира незабавно на пазари, чиито туристи могат да дойдат с коли, се вършат в допълнение отстъпки. Недостигът на личен състав също се отразява на обслужването.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР