Туристически превозвачи и туроператори излязоха днес преди обяд на национален

...
Туристически превозвачи и туроператори излязоха днес преди обяд на национален
Коментари Харесай

Туристически превозвачи и туроператори протестираха в столицата

Туристически превозвачи и туроператори излязоха през днешния ден преди обяд на народен кротичък митинг в столицата. Те желаеха работещи ограничения в тяхна поддръжка и ясна правила по какъв начин ще работят в усложнената от епидемията обстановка.

Още от 9 ч. сутринта рейсове от цялата страна започнаха да се събират на площад " Батенберг ". Малко след 10 ч. протестиращите потеглиха на пешеходно шествие по бул. " Цар Освободител ", което приключи пред Министерския съвет. Те издигнаха лозунги и се обърнаха с апел към ръководещите за работещи стопански ограничения в поддръжка на двата сектора.

Според тях нисколихвените заеми през Българската банка за развиване не работят, защото условието е да имат рейсове до 5 годишна възраст, а множеството от компаниите са употребили лизинг за тях, който не е изминал, заради което не дават отговор на изискванията.

Не могат да се възползват и от мярката 60/40, защото още от началото на изключителното състояние туризмът беше спрян и на процедура те не могат да обезпечат 40-те % от осигурителната тежест, както се изисква.

Точно в 11 ч. с клаксони рейсовете се насочиха по бул. " Цар Освободител " през " Мария Луиза " и Сливница и напусна столицата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР