Туристи по Южното Черноморие продължават да събират впечатления как върви

...
Туристи по Южното Черноморие продължават да събират впечатления как върви
Коментари Харесай

Туристите по Черноморието цакат алчните концесионери на плажовете с празен трик СНИМКИ

Туристи по Южното Черноморие не престават да събират усещания по какъв начин върви сезон 2022. След очевидното оживление през уикенда (23-24 юли), когато огромна част от местата за настаняване в Приморско бяха заети, а двата плажа – също, през вчерашния ден следобяд ситуацията бе съвсем отчайващо.

На южния плаж гледката по-скоро бе присъща за септември, в сравнение с за пика на сезона. Платената зона бе съвсем напълно свободна, което сподели за следващ път наклонността през това лято – народът изрично отхвърля да цялостни гушите на алчни предприемачи.

Последните са поставили цена от 7 лв. за чадър и още толкоз за шезлонг. Срещу това не получавате съвсем нищо. Консумацията на храни и питиета от околните заведения, несъмнено, се заплаща настрана.

Простата сметка демонстрира, че в случай че едно тричленно семейство реши да прекара през целия ден на плажа, ще би трябвало да подготви почти 60 лв. с обяда и напитките. Без невъздържание с поръчките. В противоположен случай сумата би била много по-голяма.



Източник: Плодив24
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР