Туристът, издълбал името си и това на приятелката си в

...
Туристът, издълбал името си и това на приятелката си в
Коментари Харесай

Туристът, издълбал Иван+Хейли 23 в Колизеума, се оказа българин

Туристът, издълбал името си и това на приятелката си в стената на Колизеума, е роден в България фитнес инструктор, който живее във Англия, написа МейлОнлайн, заяви Българска телеграфна агенция.

27-годишният Иван Димитров е сниман на видео от американския екскурзиант Райън Луц, до момента в който издълбава с ключове думите " Иван+Хейли 23 " в тухлената зидария. Роденият в България Иван е бил в Рим дружно с дългогодишната си другарка Хейли Брейси, на 33 години, предишния уикенд.

 

Случаен минувач снимал Димитров, до момента в който издълбава имената в каменните стени на 1937-годишната постройка благодарение на връзка ключове предишния петък, 23 юни. В изказване, оповестено през вчерашния ден следобяд, представител на карабинерите сподели:

„ След следствия по тъжба, показана от администрацията на Colosseum Park, карабинерите в кординация с прокурора на Рим, идентифицираха посредством обичайни следствия и фотографско съпоставяне лицето, обвинено че е отговорно за гравирането на личното си име и това на партньорката си в Колизеума. Карабинерите са открили, че това е двойка, мъж и жена, живеещи в Англия.

Райън разгласява видеото онлайн, откакто се натъква на Иван, облечен в синя тениска и къси панталони, до момента в който обезобразява тухлената зидария. Райън споделя: „ Ти съществено ли? Това е неуместно, дребосъче “.

Отличителен черен състезателен часовник с кръговиден циферблат на китката му съответствува с този, който Иван носи на страницата си във Facebook за фитнес тренировки. Хейли, която е облечена в бяло и носи раница, остава с лице към стената.

При намесата на Райън, Иван просто се обръща и му се усмихва, преди да насочи вниманието си към издълбаването на името си и това на Хейли на стената.

Безразсъдният вандализъм разгневи формалните лица и те дадоха обещание да открият причинителя. МейлОнлайн откри, че Иван, който е родом от Ловеч, е фитнес инструктор в Бристол, само че работи и като водач.

Смята се, че Хейли управлява личен бизнес и двамата живеят дружно в предградието Кийншам, недалече от фитнес залата Лонгуел Грийн, където Иван е инструктор.

В изказване министърът на културата Дженаро Санджулиано назова действието " акт, който наскърбява всички по света, ценящи цената на археологията, паметниците и историята ". Той добави, че се надява справедливостта да поеме своя път посредством прецизно използване на законите и че в случай че се стигне до правосъден развой, министерството на културата ще се яви като гражданска страна.

В дома на Иван и Хейли МейлОнлайн попада на строители, които споделят, че двойката, която е споделила, че е на обиколка в Европа, е отпътувала преди седмица и не се чака да се върне до две седмици. " Не, това не може да е правилно. Тя не би направила сходно нещо. Тя е на отмора в Италия. Иван е нейният сътрудник и двамата са надалеч ", споделя майката на Хейли, представена от МейлОнлайн.

" Нямам какво да кажа ", е декларирал бащата на Хейли, откакто е бил помолен от МейлОнлайн за коментар. Според източници от италианската полиция Иван Димитров е отседнал в България при фамилията си.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР