Туристът, издълбал името си и това на приятелката си на

...
Туристът, издълбал името си и това на приятелката си на
Коментари Харесай

Българинът, надраскал Колизеума, може да бъде наказан с глоба от $15 000 и до 5 г. условна присъда

Туристът, издълбал името си и това на приятелката си на Колизеума в Рим, е 27-годишният Иван Димитров . Действието му бе снимано на видео, което събра милиони гледания. Служителите останаха гневни от безсмисления вандализъм и дадоха обещание да издирят виновника. В следствие се следствието открива, че причинителите са двойка, пристигнала на посещаване в страната от Англия.
Бих желал този човек просто да си научи урока. Честно казано, в края на краищата, без значение дали ще би трябвало да заплати санкцията или не. Ако научаването на урока значи да си заплати санкцията, по този начин да бъде, само че аз просто желая той и всеки различен, който би си помислил да направи сходно нещо, да разбере, че това е недопустимо държание.
Райън Лутц, снимал видеото

Италианската осведомителна организация АНСА отбелязва, че случаят е четвъртият за тази година. По закон този, който е виновен за вандалския акт, рискува да получи санкция от 15 000 $ и до пет години затвор.

През 2014 година съветски екскурзиант е санкциониран с 20 000 евро и получава четиригодишна условна присъда за гравиране на огромна писмен знак " К " на стената на Колизеума.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР