Турист си поръча омар за над 200 евро в луксозен

...
Турист си поръча омар за над 200 евро в луксозен
Коментари Харесай

Турист плати €200 за омар в ресторант и го пусна в морето

Турист си поръча омар за над 200 евро в първокласен ресторант на италиански остров и по-късно го пусна в морето, преди готвачите да съумеят да го подготвят, оповестяват от.

Жената попитала личния състав на ресторанта дали ще навреди на омара, в случай че го пусне от избрана височина, оповестява английският Independent. Останалите гости се изумили, когато тя взела омара от транспарантната кофа и го пуснала през металния парапет на заведението в морето.

Моментът е сниман от нейния брачен партньор и още един човек, а видеото стана шлагер в обществените мрежи.

Неидентифицираната швейцарка посетила морския ресторант Gente di Mare в Голфо Аранчи на италианския остров Сардиния със брачна половинка си.

Собствениците на ресторанта Антонио и Джанлука Фазолино декларират пред локалните медии, че тя нежно погалила ракообразното и по-късно го пуснала на независимост в морето.

Говорейки с италианския всекидневник la Repubblica, Антонио Фазолино добавя: „ Дамата влезе в нашия ресторант и незабавно беше изумена от аквариума, който имаме на входа. Тя ме попита дали омарът може да бъде пуснат в морето. И аз отговорих: за мен няма проблем! “

Медиите оповестяват, че омарът тежал към кг и без никакво съмнение дамата платила цената за него. Очевидци описват, че щом паднало във водата, животното отплувало.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР