Турист от САЩ падна от круизния кораб Carnival Valor в

...
Турист от САЩ падна от круизния кораб Carnival Valor в
Коментари Харесай

Американец падна от круизен кораб, но оцеля след 20 часа в о...

Турист от Съединени американски щати падна от круизния транспортен съд Carnival Valor в навечерието на Деня на благодарността, прекара 20 часа в открития океан и оцеля по знамение. Мъжът показа историята си в изявление за ABC News. Спасителите извадиха 28-годишния Джеймс Граймс от водата на 24 ноември, само че късметлията показа детайлности за оцеляването си едвам седмица по-късно.

На 23 ноември със фамилията си той подхванал петдневно турне до мексиканския остров Козумел в Карибите, само че паднал зад борда в първия ден от пътуването. След това Граймс остана във водата съвсем 20 часа, борейки се с медузите и подводното течение.

Освен това сподели, че може да е бил атакуван от акула. „ Тя имаше плоска уста. Доплува до мен и ме удари в крайници, а аз я ударих с другия крайник. Уплаших се, не знаех какво е и не разбирах какъв брой е огромна. Всичко, което виждах, беше перка “, показа американецът.

Човекът е сигурен, че Всевишният му е оказал помощ да избяга. „ Чувствах, че ми се дава късмет да оцелея тъкмо в този момент “, изясни той. „ Въпреки че (падането зад борда) можеше да ме убие...Надявах се, че ще стартират да ме търсят и в последна сметка ще ме намерят.

Пътешественикът също по този начин съобщи, че все пак е " съумял да резервира дух " и траял да плува. „ Исках да видя фамилията си и бях решен да се махна оттова “, сподели той. „ Не желаех да приема, че по този начин ще наподобява краят на живота ми. Аз съм прекомерно млад ". 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР