Турчинът Алсин Левент на 35 години е шофьорът, предизвикал катастрофата,

...
Турчинът Алсин Левент на 35 години е шофьорът, предизвикал катастрофата,
Коментари Харесай

Първи снимки на шофьора, забил се в колата на Шабан Шаулич!

Турчинът Алсин Левент на 35 години е водачът, провокирал злополуката, при която починаха сръбската музикална легенда Шабан Шаулич и неговият дълготраен другар музикантът Мирсад Керич, а кумът на Шаулич Слободан Стоядинович беше ранен. Това написа сръбският вестник „ Вечерне новости “, представен от Блиц.

``
реклама



Шофьорът се води, че е задържан, само че в действителност не е в пандиза, а е в болница, защото е ранен и е там е защитаван от служители на реда, разкри източник на изданието, разполагащ с публична информация от полицията. Мъжът е бил под въздействието на алкохол, не е имал брошура, няма немско поданство, а колата не е била негова.




                       35-годишният турчин Алсин Левент

Лекарите, оказали първа помощ на Шабан Шаулич, са обяснили, че след удара той самичък е слязъл от колата, бил е в схващане и е приказвал, само че не са го разбрали, тъй като е говорел на сръбски, само че са разбрали, че се оплаква, че го боли гърлото и положението му се влошавало.

С цел подготовка за превозването според немските медицински стандарти на Шаулич е било обещано приспивателно и той е бил качен на хеликоптер. Откаран е в най-хубавата клиника в Билефелд.

Лекарите трябвало да отворят гръдния му панер и открили, че аортата се е спукала. Според тях заради мощния удар защитният колан е натиснал мястото и е спукал кръвоносния съд, пише dnes.bg. 

В протокола било записано, че Шаулич е умрял в 10.25 часа.

Генералното консулство на Сърбия в Дюселдорф няма публична информация процедурата по аутопсия на Шабан Шаулич да е почнала заради съответни подозрения за повода за гибелта на артиста. Очаква се аутопсията да бъде осъществена в четвъртък. Погребението на краля на сръбската национална музика Шабан Шаулич най-вероятно ще бъде в понеделник.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР