Turbo Play включва разнообразни инструменти за създаване на съдържание и

...
Turbo Play включва разнообразни инструменти за създаване на съдържание и
Коментари Харесай

Turbo Play – усъвършенстван аудио и видео редактор


Turbo Play включва разнородни принадлежности за основаване на наличие и резултати
(екранна фотография: Turbo Play)

Turbo Play е един от най-хубавите аудио и видео редактори, който дава нужните принадлежности за основаване на висококачествено наличие. С разнообразни функционалности за редактиране и библиотека с вградени резултати, това приложение разрешава основаване на анимации, видеоклипове и изображения, които могат елементарно да бъдат споделени на всички места.

При пускане Turbo Play предлага избор сред аудио или видео план. След като извършите това, се демонстрира главният интерфейс с обширна работна област и всички принадлежности за редактиране.

Разглеждането на програмата не лишава доста време, с помощта на комфортния графичен интерфейс. Но съществуването на голям брой принадлежности може да е малко объркващо за начинаещите. След като свикнете с работното пространство, ще работите по-гладко.

Turbo Play поддържа голям брой работни пространства и подиуми. Можете да работите с безграничен брой песни, пластове и времеви линии. Всичко това ще ви помогне да създавате и управлявате медийното наличие с лекост.

Средата на Turbo Play поддържа голям брой работни пространства и подиуми
(екранна фотография: Turbo Play)

Освен презентации с видео, изображения и текст, може да се създавате и 3D анимации. Всичко може да бъде сложено във времева линия, където елементарно да се изрязват елементи от видеото и да се употребяват спомагателни функционалности.

Turbo Play разполага с GPU хардуерно ускоряване и включва многообразие от висококачествени резултати и преобразувания за вашите клипове. Предвидена е и поддръжка на After Effects приставки и OpenFX резултати.

Що се отнася до аудио редактора, той разрешава работа с безграничен брой песни и голям брой времеви линии. Разполага с многообразни мелодии и предлага VST 3.x, DMX и ASIO поддръжка, както и дистанционно управление.

Вграденият миксер разрешава медиен стрийминг и идва с помощни портове. Разполага с MIDI поддръжка, картографиране на клавиатурата и многолентова VST настройка. Налична е и разнообразна библиотека от аудио резултати: Turbo Play има функционалности за понижаване на шума, аудио пречистване, реверберация и компресия.

Вграденият миксер в Turbo Lay дава опция за медиен стрийминг
(екранна фотография: Turbo Play)

На пръв взор Turbo Play може да наподобява претрупана стратегия, поради своите многочислени функционалности, само че след време ще се убедите, че си заслужава усилието да я усвоите.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР