Tupperware Brands назначи ветерана в потребителските продукти и бивш дългогодишен

...
Tupperware Brands назначи ветерана в потребителските продукти и бивш дългогодишен
Коментари Харесай

Tupperware избира ветеран от Spanx за нов главен изпълнителен директор

Tupperware Brands назначи ветерана в потребителските артикули и някогашен дълготраен основен изпълнителен шеф на Spanx Лори Ан Голдман за нов основен изпълнителен шеф в сряда на фона на продължаващите опити да продължи да оцелява като бизнес.

Goldman поема ролята от Мигел Фернандес, влизайки в действие неотложно, оповестиха от компанията.

Акциите на Tupperware скочиха с 12% в сряда, защото вложителите приветстваха новината.

В допълнение към нейния опит, ръководейки Spanx в продължение на 12 години, Голдман също преди този момент беше основен изпълнителен шеф на Avon Северна Америка от август 2018 година до август 2019 година Наскоро тя беше основен изпълнителен шеф на OVME Aesthetics, снабдител на медицински естетични артикули и услуги, преди да пристигна на борда в Tupperware.

Tupperware назначи Лори Ан Голдман за собствен нов основен изпълнителен шеф в сряда. Tupperware назначи Лори Ан Голдман за своя нов основен изпълнителен шеф в сряда. Шон Зани/Патрик Макмулан/Гети изображения

„ Сега е подобаващият миг за назначение на ново управление и Лори Ан е извънредно подобаваща за прогрес в нашата дълготрайна тактика и за ускорение на растежа “, сподели в изказване Сюзън Камерън, ръководител на борда на Tupperware. „ Лори Ан е благонадежден и насочен към напредък водач с богат управнически опит в промишлеността за потребителски артикули. “

Базираната във Флорида компания също назначи трима нови шефове в своя ръб, до момента в който се стреми да извърши своя проект за смяна.

Това беше стресиращо време за 77-годишната марка. Известен по целия свят със своите емблематични пластмасови контейнери за предпазване на храна и празненствата си за разпродажби, Tupperware предизвести през април, че компанията изчерпва парите си и се нуждае от спомагателни пари – скоро – с цел да кажем, че работи.

Миналия октомври, в огромна смяна в своя бизнес модел, Tupperware пусна своите контейнери на рафтовете на Target в цялата страна. Като цяло компанията е продавала своите брандирани контейнери само посредством домашни „ празненства на Tupperware “ или личния си уеб страница – с изключение на няколко къси и лимитирани пилотни стратегии с търговците на дребно HomeGoods, Bed Bath and Beyond и самата Target.

Може би беше прекомерно малко, прекомерно късно. Някога пионерската марка, обичана от фамилиите през поколенията, не съумя да се приспособява към развиващия се пазар, бруталната конкуренция и настройките и потребностите на по-младите консуматори.

Но през август компанията съобщи, че е получила нов живот, откакто реализира договорка с кредиторите си за понижаване на отговорностите си за лихвени заплащания, обезпечи ново финансиране и контракти удължение на крайния период за заплащане върне към 348 милиона $ дълг и понижение на размера на дълга, който дължи с към 55 милиона $.

– Дейвид Голдман от CNN способства за този отчет

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР