Тунинг компанията Manthey е добре позната в света на Porsche

...
Тунинг компанията Manthey е добре позната в света на Porsche
Коментари Харесай

Как Porsche 911 стана по-бързо без повишаване на мощността

Тунинг компанията Manthey е добре позната в света на Porsche и постоянно работи в тясна връзка с немската марка. Последният план на експертите потвърждава това за следващ път откакто от Manthey се допряха до последното 911 GT3 и съумяха да го създадат с 4 секунди по-бързо към Нюрбургринг, единствено благодарение на усъвършенствана аеродинамика и намалено тегло.
`Как

Пакетът е напълно фокусиран върху шофирането на писта и се продава посредством дилърската мрежа на Porsche. Благодарение на него, 911 GT3 Manthey Racing обикаля към Нюрбургринг за 6:55.737 минути или с 4.19 секунди по-бързо от общоприет автомобил. Както към този момент споменахме, това е реализирано благодарение на нов по-голям спойлер в предната част и спомагателни аеродинамични детайли върху предната ризница. Задната ризница също е получила по-голям дифузьор и по-голямо крило. Задните джанти пък са получили специфични карбонвои дискове, още веднъж за по-добра аеродинамика.
`Как

Окачването е регулируемо с разнообразни настройки, а джантите са с размер от 20 цола начело и 21 цола откъм гърба, намаляващи тежестта с малко над 7 кг. Клиентите могат да заложат и на специфични накладки за по-добро държание на писта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР