Тунинг компанията Alpina е добре позната с преработките на всякакви

...
Тунинг компанията Alpina е добре позната с преработките на всякакви
Коментари Харесай

Alpina: Клиентите ни не се интересуват от електрически автомобили

Тунинг компанията Alpina е добре позната с преработките на всевъзможни модели BMW-та през годините, а след представянето на няколко електрически коли от немската марка, предстоящо е и тунинг студиото да се заеме с тях.
 Alpina: Клиентите ни не се интересуват от електрически коли

Въпреки, че това най-вероятно ще се случи и в близко бъдеще да забележим първата електрическа Alpina, то клиентите на компанията не се интересуват изключително от колите на ток. В изявление пред Bimmer Today, изпълнителният шеф на Alpina загатва, че изследване измежду клиентите демонстрира, че електрическите автомобили не биха били избор за по-голямата част от тях при бъдеща покупка.

 Alpina: Клиентите ни не се интересуват от електрически коли

Повечето от тях държат на огромен пробег, бързо ускоряване и шофиране с висока скорост, изключително в Германия, където част от пътищата не разполагат с ограничаване на скоростта. Повечето притежатели на Alpina карат колите си ежедневно и пробег от 30 хиляди до 50 хиляди километра годишно е напълно естествен за тях. От Alpina даже прибавят, че електромобил с характерности като този на някои от V8 моделите им би имал пробег от най-много 200 километра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР