Туника е много функционален елемент от гардероба за много жени.

...
Туника е много функционален елемент от гардероба за много жени.
Коментари Харесай

Модни туники за жени на 50 години: как да изглеждате стилно през 2021 г.

Туника е доста функционален детайл от дрешника за доста дами. Тя ви разрешава да скриете всички дефекти на фигурата и може да се употребява за разнообразни мотиви. Събрахме най-хубавият външен тип с съвременни туники за дами на 50, които ще бъдат настоящи през  2021 година.

Дръзка отпечатана туника в комбиниране с дънки и цветни обувки за самоуверен външен тип.

1. 

За по-сдържан външен тип предлагаме да обърнете внимание на елементарни туники, които могат да бъдат допълнени с сбити сандали.

2. 

Разхлабена туника с пай ръкав образно ще направи силуета по-тънък и ще добави лекост на изображението. Погледът може да бъде допълнен със стилни аксесоари, като тъкана чанта, солидни очила или огромни обеци.

3. 

Туника с мрачен цвят с сбит принт може да послужи като стилно решение за вечерен външен тип, в случай че го допълниш със сандали на ток и клъч.

4. 

За външен тип в сафари изберете свободни силуети и естествени материи – лен или памук ще бъдат чудесно решение. Сламена шапка и огромни аксесуари придават усет на външния тип.

5. 

Ако туниката е удължена и има свободно нагласяване, допълнете изображението с изрязани кльощави панталони или бричове.

6.

Туниката може да се комбинира с колан, с цел да се подчертае талията.

7.

За ослепителен външен тип изберете костюм с туника, те са идеални за разнообразни събития. В допълнение, монохромните изображения наподобяват доста впечатляващи и образно изтьнчават фигурата.

8.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР