Тумор се реже до здраво!С тези думи, публикувани в страницата

...
Тумор се реже до здраво!С тези думи, публикувани в страницата
Коментари Харесай

Контрера, ВМРО: С този болшевизъм в СОС, София я чакат много тежки дни

Тумор се реже до крепко!

С тези думи, оповестени в страницата му във Facebook, общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера заключи следващото провалено съвещание на Столичния общински съвет. Това е трето подред без определен ръководител.

„ Предложих сред 11-17 декември да се проведат съвещания при кметът на София Васил Терзиев, като даже да събере представители на политически партии на самобитни политически съвещания. Затова предложих дата за съвещание 21  декември. Отново не бях чут. Евентуално ще се събира съвещание на 18 декември “, написа Контрера.

Той дефинира като политическа рецесия, създалата се обстановка и се възмущава на метода, по който се взимат решения в Общината след изборите през октомври:

„ Така ще се „ ръководи “ Столична община - напук. Разбира се, виждаме какви са резултатите - тиня, нечистотия, безпорядък и безредица по улиците. Стигнали сме до там, че даже към този момент не се дава думата за изявления в СОС. Председателстващият от Демократична България - Грети Стефанова, не просто не съблюдава правилника, нарушава го редовно, само че и си взема решение сама на кого да даде думата и на кого не. Болшевики се настаниха на „ Московска “ 33. Розово-лилави болшевики. При това извънредно необразовани и нагли. София я чакат доста тежки дни “, заключва общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация.

Ето и цялостния текст на позицията:

Политическата рецесия в Столичен общински съвет и Столична община е реалност. Днес даже не се стигна до процедура по желание на ръководител на СОС. Толкова са нефелни ПП-ДБ-Спаси София. До там им стигна немощта, че чак предложиха изобщо да не влезем в процедура.

Предложих сред 11-17 декември да се проведат съвещания при кмета на София Васил Терзиев, като даже да събере представители на политически партии на самобитни политически съвещания. Затова предложих дата за съвещание 21  декември. Отново не бях чут. Евентуално ще се събира съвещание на 18 декември...

Така ще се „ ръководи “ Столична община - напук. Разбира се, виждаме какви са резултатите - тиня, нечистотия, безпорядък и безредица по улиците. Стигнали сме до там, че даже към този момент не се дава думата за изявления в СОС. Председателстващият от Демократична България - Грети Стефанова не просто не съблюдава правилника, нарушава го редовно, само че и си взема решение сама на кого да даде думата и на кого не. Болшевики се настаниха на „ Московска “ 33. Розово-лилави болшевики. При това извънредно необразовани и нагли.

София я чакат доста тежки дни с тази бездарна, самозабравила се тайфа, попаднала в локалната власт с неистини, измами, операции и шашми. Задава се розово-лилав диктат, в случай че им го позволим. Тумор се реже до здрава тъкан.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР