Тумор от седем сантиметра се беше стопил като восък от

...
Тумор от седем сантиметра се беше стопил като восък от
Коментари Харесай

Десница на Свети Георги изцери жена от смъртоносна болест

Тумор от седем сантиметра се беше стопил като восък от слънце, споделя отец Георги, брачен партньор на избавената жена

Ракът е в доста напреднал етап. Туморът е огромен седем сантиметра и не може да се оперира... Жестоката диагноза Симеонка Маркова чува от лекарите, които през предходната година откриват, че страда от тежко онкологично заболяване.

" Бях доста уплашена. Само като се сетя през какво прекосих... Тази болест е доста страшна... " С тези думи 50-годишната Симеонка от софийското село Горни Лозен стартира покъртителната си изповед пред " България Днес " за своята борба с рака. И за чудото, с която е дарена от докосването до чудодейните мощи на свети Георги, защитавани в неговата десница. Всъщност името Георги се преплита на няколко разнообразни места в тази история за излекуване свише. Съпругът на Симеонка е отец Георги, който служи в храма в Горни Лозен. Свещеникът пръв се заема да измоли за жена си освобождение от заболяването.

" Събрах мои събратя, които, за наслада, откликнаха, и направихме маслосвет за Симеонка - споделя отец Георги. - След ритуала разговаряхме и от дума на дума дядо Никонор беше, който е свещеник на Църногорския манастир, ми описа за частицата от чудодейните мощи на свети Георги в гръцкия град Нигрита. Още на другия ден отпътувахме за святото място с цел да изпросим излекуване. Много топло ни посрещна предстоятелят на храма, който също се споделя Георги. Направихме молебен пред мощите на свети Георги и се помолихме всички дружно за излекуване на моята презвитера. След като се прибрахме живи и здрави от Нигрита, отидохме за следващ път да създадем проучвания на ядрено-магнитен резонанс. Резултатите посочваха същинско здравно знамение! Туморното образувание, което първоначално беше цели седем сантиметра, към този момент беше единствено 0,4 мм. Стопило се беше като восък от слънце. След това знамение си сложих за цел, в случай че мога да оказа помощ за тези мощи на свети Георги да дойдат и в България. Мечтата ми е колкото се може повече хора да се допрян до тях и в случай че е рекъл Господ, да получат излекуване. "

За Симеонка тестванията не престават и след прибирането от Нигрита.

" След като към този момент бях направила 23 лъчетерапии и получих помощта от свети Георги, интервенцията стана допустима - споделя дамата. - Хирургическата намеса беше осъществена на 5 януари, когато е православният празник Водици. Цели осем часа е траяла интервенцията, само че всичко мина добре. Явно Бог доста ме обича... След интервенцията имаше някои затруднения, само че и през тях прекосих с помощта на мощите на свети Георги. Отидох повторно в Нигрита около организацията за идването на неговата десница в България. Изследванията, които ми бяха направени, откакто се прибрах в София, отново бяха доста положителни за удивление на лекарите. Вярвам в цялостното излекуване и се апелирам още доста хора в нашата страна да получат берекет от мощите на свети Георги, които скоро ще бъдат тук.

София посреща светите мощи

Десницата на свети Георги от Нигрита, в която се съхранява парченце от неговите мощи, идва в София в сряда, 26 април.

Изготвена е стратегия на поклоненията:

Храм " Св. София " - на 26 и 27 април.

Храм " Св. Атанасий ", с. Горни Лозен - на 28 и 29 април.

Църногорски манастир, с. Гигинци - от 1 до 4 май.

Храм " Св. Петка ", гр. Брезник - от 4 до 5 май.

Храм " Св. Георги ", гр. Перник - от 5 до 7 май.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР