Тулуза победи Рен с 3:1 в среща от 23-ия кръг

...
Тулуза победи Рен с 3:1 в среща от 23-ия кръг
Коментари Харесай

Тулуза се справи с Рен

Тулуза победи Рен с 3:1 в среща от 23-ия кръг на френската Лига 1, като головете за домакините означиха Рафаел Ратао (27’), Закария Абухлал (28’) и Тайс Далинга (37’) още през първата част, а гостите върнаха едно попадение посредством автогол на Микел Деслер (55’). Бившият халф на Левски Стайн Спиерингс записа цялостен мач за домакините.

Тулуза съумя да реши мача в границите на една минута. Най-напред Рафаел Ратао се възползва от топка, която беше неприятно отбита от вратаря на Рен Стив Манданда, с цел да открие резултата. Само минута по-късно Тулуза нанесе нов удар, когато Закария Абухлал направи 2:0 след нова неубедителна изява на стража на гостите.

Отново мароканецът беше индивидът, който създаде и третото попадение. След добра контраофанзива, той подаде на Тайс Далинга, който направи 3:0 в 37-ата минута.

През второто полувреме Тулуза понамали темпото и Рен съумя да върне едно попадение. В 55-ата минута Жереми Доку центрира и Микел Деслер, в опита си да почисти, си означи автогол за 3:1. Гостите обаче не съумяха да реализират повече и дуелът приключи при този резултат.

Така преди късните мачове в неделя Тулуза излезе на 10-о място в класирането и чака в положително въодушевление гостуването си на Марсилия другата седмица. Рен е на 5-о място с 40 точки, на 6 от 4-ия Ланс.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР