Тулуза победи Ливърпул с 3:2 в мач от група E

...
Тулуза победи Ливърпул с 3:2 в мач от група E
Коментари Харесай

ДРАМА: Кабаков съкруши Ливърпул при загуба от Тулуза

Тулуза победи Ливърпул с 3:2 в мач от група " E " на Лига Европа. Съдия на дуела бе Георги Кабаков, който се трансформира в основно настоящо лице, откакто анулира изравнителен гол на " алените " в 97-ата минута.

Ливърпул можеше да открие резултата още в 4-ата минута. Коди Гакпо извърши статично състояние и откри Джо Гомес, който отклони топката с глава, само че ударът му нацели напречната греда на Гийом Рестес.В 36-ата минута Арон Донум откри резултата. Той открадна топката от Костас Цимикас и напредна. При удара му се получи рикошет в крайници на Джаръл Куанса, който заблуди Каомин Келехър. В началото на второто полувреме Габриел Суасо се озова на добра позиция, само че прати изстрела си настрана от левия непряк дирек на Келехър.

В 51-ата минута Тис Далинга вкара втори гол за домакините, само че Георги Кабаков анулира попадението поради нарушаване против Жоел Матип.

В 58-ата минута Тулуза вкара втори гол. Далинга овладя по прелестен метод и се обърна, след което прати топката диагонално в долния десен ъгъл на вратата на Ливърпул.

16 минути по-късно мърсисайдци върнаха един гол. Трент Александър-Арнолд центрира към Джо Гомес, който с глава прати топката към вратарското поле на Тулуза, където се получи съществено комплициране в отбраната на французите и Кристиан Касерес си означи автогол. В 76-ата минута Ле теф си върна преднината от два гола. Габриел Суасо бе открит в наказателното поле и стреля от въздуха, като ударът му затрудни Келехър, който не мазета по най-хубавия метод. Топката попадна на крайници на Франк Магри, който означи за 3:1.

Една минута преди приключването на постоянното време Диого Жота върна интригата в мача. Алексис Мак Алистър продължи към португалеца, който със стрхотен самостоятелен пробив мина през отбраната на Тулуза и с удар в долния ляв ъгъл преодоля Рестес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР