Тулуза победи Анеси с 2:1 в полуфинален мач от турнира

...
Тулуза победи Анеси с 2:1 в полуфинален мач от турнира
Коментари Харесай

Тулуза пребори Анеси за място на финала на Купата на Франция

Тулуза победи Анеси с 2:1 в полуфинален мач от шампионата за Купата на Франция. Фарес Шаиби означи победното попадение в 85-ата минута, а гол на Моис Саи Дион в добавеното време бе анулиран след намесата на ВАР заради засада.

Гостите поведоха в резултата в 36-ата минута, откакто Закария Абухлал засече с глава центриране в наказателното поле на Бранко ван ден Боомен.

В добавеното време на първата част домакините получиха дузпа за нарушаване на Габриел Суасо. Алекси Босети възобнови равенството с тъкмо осъществяване на наказателния удар.

След паузата възпитаниците на Филип Монтание бяха по-настоятелни в напред във времето. Расмус Николайсен стреля с глава в напречната греда.

Гостите възобновиха задатъка си в 85-ата минута. Резервата Фарес Шаиби се възползва от едва върната топка към вратаря и го трансферира за 2:1.

В продължението на второто полувреме Моис Саи Дион изпрати топката в противниковата врата, само че голът му бе анулиран поради засада.

На финала Тулуза ще се изправи против носителя на оценката Олимпик Лион с 1:0 . Сблъсъкът за трофея ще се състои на 29 април от 21:00 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР