Тулуза е вторият финалист в турнира за Купата на Франция

...
Тулуза е вторият финалист в турнира за Купата на Франция
Коментари Харесай

Късен гол и помощ от ВАР класираха Тулуза на финал за Купата на Франция

Тулуза е вторият финалист в шампионата за Купата на Франция този сезон. " Виолетовите " завоюваха трагично гостуването си на Анеси от 1/2-финала с 2:1 и по този метод си уредиха среща с Нант в борбата за трофея.

Тулуза поведе в резултата в 36-ата минута посредством Закария Абухлал, само че в 45-ата минута Анеси си завоюва дузпа, а Алекси Босети означи наказателния удар за 1:1.

В края на втората част гостите съумяха да стигнат до втори гол в 85-ата минута посредством Фарес Шаиби и към този момент се виждаха като спечелили.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Драмата обаче настъпи в добавеното време, когато Анеси вкара втори гол посредством Моис Саи Дион и можеше да прати мача в продължения, само че тогава се намеси ВАР, който сподели, че в обстановката има засада и попадението бе анулирано.

Така Тулуза удържа успеха и ликува, откакто клубът доближи едвам за повторно в историята си до край за Купата на Франция. Отборът подвигна трофея през далечната 1957 година, когато побеждава Анже в вманиачен мач, приключил 6:3.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР