Тук у нас като че ли бяха нарушени добрите традиции

...
Тук у нас като че ли бяха нарушени добрите традиции
Коментари Харесай

Стойчо Керев: Трябва да се промени коренно начина на мислене на българина, когато влиза в някакви взаимоотношения

" Тук у нас сякаш бяха нарушени положителните обичаи на фамилията. Те бяха нарушени поради една ниска просвета, поради една чалгизация на обществото ".

Това съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " журналистът Стойчо Керев във връзка казуса с домашното принуждение.

" И през днешния ден ние виждаме резултатите от всичко това. Така че това, съгласно мен, мисля, че няма да спре. За страдание такива неща ще се случват. За още по-голямо страдание обществото ни не е готово. Всички кабинети, всички институции, които работят в тази посока имат една значима задача. И тази значима задача е да се промени радикално метода на мислене на българина - мъж или жена, когато той влиза в някакви взаимоотношения. Насилието е метод на живот и няма какво да се лъжем.

Основният проблем е обвързван с нещо, което се отнася до всеки от нас. Един човек със здрава физика, добре организиран, в едно нелошо икономическо положение, по-рядко би протегнал ръка. Всичко това, на което ставаме очевидци, е в резултат на 30-годишната разпасаност и неверното схващане на понятието народна власт и демократични промени ", добави той.

" Ако има начетеност, това, което се случва през днешния ден, може да бъде занижено. Образованост не значи единствено обучение. Тук имаме и вяра. А за какво тук да не споменем и политическа начетеност. Там простащината е в пъти по-голяма. Ставали сме очевидци на не един скандал, че и побоища ", сподели още Керев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР