Тук сме, за да искаме оставката на американското правителство. България

...
Тук сме, за да искаме оставката на американското правителство. България
Коментари Харесай

Протест на Възраждане пред НС иска оставката на новото правителство

" Тук сме, с цел да желаеме оставката на американското държавно управление. България няма потребност да бъде ръководена повече от американския колониален режим. Този кабинет не съставлява различен с изключение на себе си и американския дипломат. Смятам, че рано или късно ще подадат оставка или ние ще успеем да го свалим, без значение дали тук в Народното събрание или на открито на улиците ". Това съобщи пред " " водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов на митинга пред Народното събрание.

Около хиляда души от цялата страна се събраха под жаркото слънце пред Народното събрание, с цел да изискат оставката на кабинета. Някои от тях идват и с рейсове. Тук са и множеството от депутатите на " Възраждане " - Деян Николов, Димо Дренчев, Стоян Таслаков, Ангел Георгиев, Искра Михайлова, Цончо Ганев и други. Исканията им са за оставка и предварителни избори. Други пък стачкуват против убийците на пътя и желаят по-строги санкции за тях.

Тук са още и хора на " Левицата! " и " Български глас ".

Движението пред Народното събрание е блокирано, а постройката се пази от полиция и ограда. Това е вторият митинг на партията против кабинета, откакто във вторник те още веднъж излязоха на площада. Тогава те бяха подкрепени и от депутатите на " ИТН " и техни симпатизанти.

Кирил Петков би трябвало да е задържан, съобщи зам.-председателят на парламента Цончо Ганев.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР