Тук сме с цял тефтер със съвети. Не ни псувай

...
Тук сме с цял тефтер със съвети. Не ни псувай
Коментари Харесай

Пет забранени неща за всеки мъж

Тук сме с цялостен бележник със препоръки. Не ни псувай незабавно, не сме Юли Тонкин, а лаици, които пишат в уеб страницата, до момента в който дамите ни са на работа, а в останалото време перем, чистим и готвим. Замислихме се неотдавна кои са нещата, които един мъж би трябвало да заобикаля. Решихме да ги вкараме в лист със “забрани ”, макар че никой не ни дава сходни пълномощия.

Бяла риза и бял панталон
За-бра-не-но! И без да сме от стилната полиция би трябвало да ти го кажем в очите – това е призрачен сън. Освен, в случай че не си Магапаса от Мая и Магапаса. Той може. Това е театрален костюм, а и подхожда на името му някак. Но, в случай че ти си решен да излезеш по този начин, отследвай ни от обществените мрежи, апелирам. Не гледаме в една посока.

Не живей за колата си
Има два вида мъже, които в никакъв случай няма да разберем – тези, които не се интересуват от спорт и тези, които живеят, с цел да си лъскат… колата. Има и извратени видове, които могат да се “похвалят ”, че вършат посочените от нас две неща. Това е пъклен гадно! И въпреки всичко, ок сме, че може да има такива, които не се вълнуават от спорт, множеството програмисти са по този начин. Тях ги разбираме, тъй като коденето, if-else и циклите ги побъркват от заран до вечер. Другите обаче, тези които се мислят за Доминик Торето напряко ги съжаляваме. Всеки лев дават за своята кола, лъскат я от заран до вечер, поставят й лепенки с безумните си прякори по задните джамаци и си мислят, че карането с туба в багажника е баси якото, напряко ни кара да ги съжаляваме. Такова внимание и грижи си заслужава единствено някоя яка Цецка, която в последна сметка ще ти пусне, а твоята “резачка ” рано или късно отново ще прокапе, като за разлика от мацката, на теб няма да ти е готино, в случай че си под колата, а не под полата. Сори!

Честност
Не бъди нерешителен. Казвай нещата непосредствено. Забранено е мъж да се свива и да пелтечи. Казвай си всичко. Проиграл си заплатата на фишове. Треснал си домоуправителката. Или домоуправителя, нека не, нека не. Блъснал си се и нема да ходите на море. Окей е.
В службата също. Искаш повече. Против си да ти звънят в почивен ден. Заяви се, тяхната мама.
Покажи се.
Удари по масата. Ще освободиш напрежението, ще ти е леко. Няма да се разболяваш. Защото се чувстваш добре в тялото си. Другите ли? Важното е ти да си добре. Да можеш да се гледаш в огледалото.

Забранено е да си тъп
Също доста значимо. В днешно време не се изисква кой знае какво, с цел да блеснеш. Кажи в компанията, че едни пичове са пародирали всички съвременни гурута, казващи по какъв начин да живеем, с текста си и са бръкнали в дълбокото на народопсихологията. Не е като на Вазов. И в никакъв случай няма да бъде. Но ти предлагаме и него. Чети непознати творби на познати създатели. Ще се изкефиш.
Също можеш да се поинтересуваш какво става в страната. Мани новините. Чети политически разбори. Ще те създадат по-умен и ще ти отворят очите.
Не ти се занимава?
Окей, бъди като всички други. Твоето предпочитание за никакво развиване ще е определящо в един по-късен миг.

Не пренебрегвай другари поради гадже
Това дори ни е топ 1, почтено. Имали сме доста другари, които през годините се трансфораха в познати, откакто забиха гадже. Дотогава бяха прилични приятели, с които си пиехме бирата, гледахме футбол и ходихме по всички страни. След това те изчезнаха, до момента в който не пристигна раздялата. После се връщат като бумеранг и стартират още веднъж да звънят и да се интересуват от теб. Това не е пичовско и в никакъв случай няма да бъде.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР