Тук сме с една единствена цел. Да търсим решение по

...
Тук сме с една единствена цел. Да търсим решение по
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Целта ни е да намерим решение по ключови приоритети

" Тук сме с една единствена цел. Да търсим решение по основни цели. Трябват ни работещи институции ", това съобщи президентът Росен Плевнелиев преди срещите сред партиите и контактната група Плевнелиев-Паси.

По думите му Народното събрание би трябвало да даде небосвод на ръководство.

" Ще минем през всички стратегически цели - незабавното консолидиране в Еврозоната и Шенген, както и превъоръжаването на българската войска, правосъдна промяна, ПВУ. Ще зададем доста елеменетарен въпрос на партиите - " Готови ли сте в какъвто и да е формат да поемете отговорност ", съобщи още някогашният държавен глава.

Нашата задача е нещо приблизително сред " Мисията невъзможна " и " Умирай мъчно ". Ние сме в неповторима обстановка, където би трябвало да се намерят неповторими решения, съобщи от своя страна Соломон Паси.

Най-трудно като че ли е да установиш разговор сред българи и българи, добави той.

В понеделник ще имаме среща с ПГ на Движение за права и свободи и чакаме окончателната реакция на " Демократична България ". Имаме писмен отвод от Българска социалистическа партия и Политическа партия, акцентира за диалозите сред контактната група Паси-Плевнелиев и парламентарно показаните партии.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР