Тук сме от 3 часа. В момента всички служители са

...
Тук сме от 3 часа. В момента всички служители са
Коментари Харесай

Протестиращите блокирали 2300 души в ДАНС

Тук сме от 3 часа. В момента всички чиновници са блокирани. Близо 2300 сътрудници на ДАНС са вътре в постройката. Това съобщи през вчерашния ден вечерта по 7/8 ТВ уредникът на днешния митинг пред Държавна организация „ Национална сигурност “ Росен Миленов.

„ В последните 30 години в тази институция се съхраняват данни за незаконна активност на всички ръководещи лица до момента. Тези данни се употребяват като компромати, посредством които се ръководи в полза на мръсните пари. Тук може да кажем, че ДАНС е фабрика, която основава, съхранява и по най-грубия метод употребява тези компрометиращи данни против интереса на българския народ. Тук в действителност има информация за всеки политик и за всеки от по този начин наречените олигарси. Всички тези лица, които имат някакво икономическо и политическо въздействие, се оказват кукли на конци на едни неофициални кръгове и търгове. Тук постройката е цялостна с доказателства за оня обир, реализиран над 30 години над страната, той е обир на нашите пари “, сподели още Миленов, който е и някогашен чиновник на ДАНС.

Припомняме, че по-рано през вчерашния ден пред Агенцията се изви жива верига, която блокира бул. „ Черни връх “. Исканията на протестиращите са всички данни за противозаконни СРС-та да бъдат предадени на жителите, защото имали данни, че се унищожава информация, обвързвана с тях. Те настояха още вътрешният министър Бойко Рашков, както и така наречен „ партии от митинга “ да дойдат при протестиращите. Демонстрантите даже се заканиха в случай че това не се случи, да изискат оставката на Рашков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР