„Тук сме не от пресметливост, а за да градим история.

...
„Тук сме не от пресметливост, а за да градим история.
Коментари Харесай

Александър Горчев, кмет на Велики Преслав на Бузлуджа: Ние сме на ход през есента!

„ Тук сме не от прозорливост, а с цел да градим история. Защото сме стъпили крепко на земята и знаем какво и по какъв начин да го вършим, знаем и можем да вършим България още по- красива, същинска и добра. Защото в нас тупти едно същинско алено сърце. " Това сподели Александър Горчев, кмет на Велики Преслав пред 40 хиляди на Бузлуджа. Той напомни, че преди 100 години, след Ньойския контракт са се събрали български жители под балкона на Иван Вазов. „ Днес до епичната Шипка и великата Бузлуджа сме още веднъж дружно, водени от желанието да покажем един нов път. Заслужаваме го ние и нашите деца, майки и татковци, синове и внуци. Заслужава го България. Да оставим обратно покрусата. Знаем, че Българска социалистическа партия може и е почтено тя да ръководи. Ние сме на ход през есента! Да живее България и Българска социалистическа партия! ", сподели Горчев. „ Всички ние сме тук, тъй като обичаме България. И всяка година идваме тук не по лъскави автомагистрали, а по пътеките на историята, на нашата същинска и неподправена ", сподели още кметът на Велики Преслав.
Водещият на събитието, Александър Симов и народен представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ", сподели пред събралите се, че 18 от кандидатите за кметове на Българска социалистическа партия не са заемали длъжности в органите на локалното самоуправление и са младежи. „ 96% от номинираните за кметове на общини са приключили най-малко едно висше обучение, а мнозина от тях имат и втора компетентност. Това демонстрира устрема ни да залагаме на изявени персони, които са с нужната компетентност, обучение и благоприятни условия. Българска социалистическа партия очевидно се подмладява и това си проличава и по претендентите ни ", сподели още той.

Александър Вачев, претендент за кмет на „ Триадица ", София: Призвани сме да предложим алтернативата

„ През целия си умишлен живот съм работил за богатството на хората. Приемам предизборната конкуренция не просто като съревнование на стратегии, а като задача в интерес на жителите. " Това сподели претендентът за кмет на столичния регион Триадица на Българска социалистическа партия Александър Вачев. По думите му през последния четвърт век в България господства пазарният фундаментализъм, неравенствата непрекъснато се задълбочават, а общественият бранш е пред колапс. Той изясни, че ръководещите не ги интересуват потребностите на жителите. „ Всичките им старания са ориентирани в пиара. В тази обстановка, в която политиката обслужва шепа доближени до властта, а не хората, ние, социалистите, сме призвани да предложим опция ", безапелационен бе той.
Вачев напомни, че България имаше обучение на извънредно високо равнище и налично опазване на здравето, а в този момент и двете обществени сфери са превърнати в „ стока ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР