“Тук сме хора с различни политически убеждения, но обединени от

...
“Тук сме хора с различни политически убеждения, но обединени от
Коментари Харесай

Политици, преподаватели и общественици подкрепиха Румен Радев във Велико Търново

“Тук сме хора с разнообразни политически убеждения, само че обединени от индивида, който потвърди, че е същински патриот и обединител на всички български жители, които милеят за бъдещето на България”, съобщи на събитието изтъкнатият състезател и член на Инициативния комитет Весела Лечева. Подкрепа съобщи и ректорът на Великотърновския университет проф. доктор Христо Бонджолов, който изрази религия, че претендентите още веднъж ще оправдаят даденото им доверие.

Според кмета на Павликени инж. Емануил Манолов България най-сетне е случила на общественик в лицето на Румен Радев, а кметът на Полски Тръмбеш Георги Чакъров предсказа победа още на първи тур. Колегата им инж. Пламен Чернев - кмет на Сухиндол, акцентира, че във време на рецесия като сегашната е нужна повече държавност и по-малко политика. “Вярвам, че Радев и Йотова ще завоюват, тъй като имат освен доверието, само че и обичта на хората”, сподели още Чернев. За да изрази поддръжка за президента, на събитието бе и лидерът на най-новата групировка “Продължаваме промяната” арх. Йордан Терзийски. По думите му Румен Радев е потвърдил, че е обединител в битката против олигархията и корупцията, както и че дава път на знаещи и можещи хора в политиката.

Представителят на “Изправи се БГ! Ние идваме” Мирослав Паничаров акцентира, че макар нападките президентът отстоява българите да живеят обикновено в естествена страна. Според лидера на листата на “Има подобен народ” Момчил Иванов през миналия мандат Радев е извършил в целокупност наличието на институцията президент.

Сред присъстващите бяха още симпатизанти на другите партии, подкрепящи кандидат-президентската двойка, членове на Инициативния комитет, измежду които доцент доктор Виолета Блажева и кметът на община Дряново Трифон Панчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР