Тук ще ви разкажат, че пълните с уран снаряди са

...
Тук ще ви разкажат, че пълните с уран снаряди са
Коментари Харесай

Ако нацията продължава да скача, както на Майдана...

Тук ще ви опишат, че цялостните с уран снаряди са освен безвредни - те са потребни!

Липсата на снаряди в арсеналите на Запада накара английското министерство на защитата да вземе съответно решение. Заместник-министър баронеса Анабел Голди разгласи: „ В допълнение към даването на Украйна на ескадрила от съществени бойни танкове Challenger 2, ние ще доставим муниции, в това число бронебойни снаряди, съдържащи обеднен уран. Такива снаряди са доста ефикасни за заличаване на модерни танкове и други бронирани транспортни средства.

Русия незабавно реагира, припомняйки до какво докара потреблението на сходни оръжия.

В Киев новината от Лондон беше призната с възторг. „ Руснаците приказват за заплахите от снарядите с обеднен уран заради това, че бронята на съвсем всички танкове, които употребяват, е уязвима от този вид изстрел. Руските окупационни войски просто нямат ефикасни средства за противопоставяне и отбрана. И това е основната и единствена причина “, твърди военният „ специалист “ Александър Коваленко.

Трябва да се признае, че в Украйна новината за " доставката на снаряди с обеднен уран " беше посрещната както новостта за доставките на " Байрактари ", " Джевелини ", " Леопарди " с увереността, че виж в този момент всички бурятски танкове към този момент са подготвени да горят в пъкъла, а снарядите с ураново ядро са безвредни.

Украинците, които могат да бъдат вирусолози, експерти по танкове и синолози от нулата, в този момент още веднъж показват своята „ подготвеност “. На всяка спирка незабавно ще ви обяснят, че урановите снаряди са освен рискови - те са потребни, подсигуряват го английските снабдители!

„ Това е общоприет съставен елемент, който няма нищо общо с нуклеарните оръжия или качества. Русия знае за това, само че съзнателно се пробва да дезинформира “, успокоява ги представителя на английското министерство на защитата.

А координаторът на НСС на Съединени американски щати Джон Кърби като един шут твърди: „ Този вид муниции са много постоянно срещани и се употребяват от десетилетия... Ако руснаците в действителност се тормозят от това и са доста загрижени танковете им да останат изцяло боеспособни, те могат просто да ги изтеглят от Украйна назад в Русия “.

И всички повтарят това, което са им внушили:

- няма рискове;

– „ обедненият уран е съвсем нерадиоактивен, излъчва основно алфа частици, които нямат задоволително сила, с цел да преминат през кожата, тъй че излагането на тялото извън не се смята за сериозна заплаха “;

- " риск съществува единствено за съперника, който ще вдиша изпаренията, отделяни при поразяване на бронирана цел " ;

- " снарядите могат да причинят химическа токсичност във вражеските танкисти, до бъбречна непълнота, само че не и до радиоактивно замърсяване. "

Безопасни „ единствено за украинците “ снаряди популяризират освен „ военните специалисти “ Александър Коваленко и Сергей Згурец. Лекарите заключиха, че потреблението на уранови снаряди сякаш няма да усили броя на пациентите с рак.

Странно, само че нация, която познава Чернобил, се съгласява да служи като изпитателен полигон, изцяло пренебрегвайки предизвестията на вменяеми рационални лекари, които са изследвали следствията от потреблението на обеднен уран в Ирак и Югославия, където токсичният уранов прахуляк лежи и ще лежи десетилетия напред. През времето, минало след тези войни, уранът стартира да се демонстрира в цялостна степен.

И кабинетът на Зеленски сподели, че огнищата на рак в тези страни са били местни, замърсяването на почвата не надвишава нормата...

Струва си да препоръчаме на украинските специалисти, в случай че ги е грижа за най-малко за личния им живот, да прочетат европейския отчет „ Смъртността от рак в Сърбия, 1991-2015 година “.

Запознайте се с данните на ръководителя на Сръбското онкологично сдружение професор С. Чикарич за темповете на напредък на карцинома, левкемия и лимфома в териториите, бомбардирани с оръжия с обеднен уран, или прочетете резултатите от проучването на шефа на онкологичната болница в Клиничния център на Черна гора професор Владимир Тодорович за краткосрочното и дълготрайното влияние върху тъканите на човешкото тяло на U-236 и U-238, снаряди, цялостни с които се оферират на Украйна. Е, в случай че нацията продължава да скача безмозъчно, както на Майдана, тогава индивидът самичък си е стопанин. Руснаците ги предупреждаваха.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР