Тук ще намерите популярен софтуер на изключително конкурентни цениПридобиването на

...
Тук ще намерите популярен софтуер на изключително конкурентни цениПридобиването на
Коментари Харесай

G2deal пролетни оферти! Windows 10 Pro само за €12,6

Тук ще намерите известен програмен продукт на извънредно конкурентни цени

Придобиването на Windows 10 и Office програмен продукт може да е на доста конкурентна цена

Пролетта е съвсем тук! Това е сезонът за възобновяване и идеалното време за възобновяване на софтуера на вашия компютър. И в случай че търсите на ниска цена Windows, сте попаднали на вярното място.

Въпреки многото си качества, най-новата операционна система на компанията от Редмънд, Windows 10, има огромен минус – цената. Придобиването на операционната система на Microsoft на рационална цена може да наподобява мъчно, защото цената може да доближи съвсем 200 евро. Но G2deal.com оказва помощ да се преодолее този проблем.



Но кой е G2D eal?

G2deal.com е магазин, който предлага програмен продукт, видео игри и карти за игри на доста атрактивни цени. Възможно е да намерите извънредно известен програмен продукт на доста конкурентни цени и всички присъстващи артикули могат да бъдат закупени непосредствено от мобилни устройства и компютри.

Сайтът преди малко разгласява последните си пролетни промоции и 20% спомагателна отстъпка с код NW20 :

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) €12,6€

И още пролетни предложения за програмен продукт на ниски цени:

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) (2PC) €18,39

Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1PC) €24,30

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro – Bundle €29,29

Windows 10 Home OEM CD-KEY (32/64 Bit) €9,37

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC) €49,59

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle  €57,34

Бърза доставка и качество

От G2deal.com можете да очаквате качествено обслужване. Много бързо след поръчката получавате стоките си – просто по е-поща. Не забравяйте да ревизирате спам досието си, с цел да сте сигурни, че поръчката е взета поради. Можете също по този начин да изберете PayPal като желан способ за заплащане, за по-голяма скорост.

Ако имате някакви проблеми или въпрос, екипът за обслужване на клиентите е там, с цел да ви помогне. Можете да се свържете с него посредством този адрес: [email protected], без значение от вашия проблем. Преди да активирате продуктовия ключ, първо би трябвало да изтеглите мечтаната версия на системата, след което да я активирате с ключа за активиране, получен по имейл.

Въпреки ниските си цени, това са легални версии. Ниската им цена се дължи на обстоятелството, че това са ключове, които нормално се продават с компютър. Практика за препродажба, която е легализирана от Европейския съд.

платена публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР