Тук съм, за да опровергая една голяма лъжа от последните

...
Тук съм, за да опровергая една голяма лъжа от последните
Коментари Харесай

Кирил Петков съди Борисов за половин милион

Тук съм, с цел да опровергая една огромна неистина от последните месеци - че има медиатори при доставките на газ за България. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков пред публицисти пред Софийския областен съд, където стартира съвещание по делото, което той заведе против водача на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи Българска телеграфна агенция.

Делото, заведено за клюка, е по отношение на изявление на Борисов, че Кирил Петков и Асен Василев са взимали комисионни от контракти за доставка на природен газ.

Петков твърди, че са му породени неимуществени вреди, довели до накърняване достолепието и репутацията му поради оскърбителен изказвания на Борисов.

Искът е за половин милион лв., посочи през днешния ден Кирил Петков.

По думите му време е да се покаже на българските жители, че не е изгубена вярата им за политици, които в действителност се борят против корупцията.

Само българският съд може да даде отговор на българите за лъжите, които са свързани и със затварянето на „ Мариците “, и с това, че зимата ще бъде студена и гладна, и че сме счупили бюджета – всички тези неистини би трябвало да се опровергаят, изясни Петков. 

Изявлението му пред съда не мина без изцепки - репортерът Николай Караколев атакува Петков поради скандал отпреди няколко месеца, когато той твърдеше, че тогавашният министър председател го е блъснал. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР