Тук не сме да си правим удоволствие един на друг,

...
Тук не сме да си правим удоволствие един на друг,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Тук не сме да си правим удоволствие един на друг

Тук не сме да си вършим наслаждение един на различен, откогато сме в този парламент изпълняваме това, което сме споделили, без значение какво мислят останалите. По думите му Кирил Петков лъже непрекъснато.

Отговори на премиера, че надали при нови избори от " Продължаваме промяната " в Народно събрание ще влязат толкоз депутати. Кой ще е този от тях, който ще се махне от листите, с цел да набутат шестима предатели, съобщи Тошко Йорданов във връзка отделилите се от парламентарната група на Има Такъв Народ.

Срещу нас постоянно има доста нападки, ние сме съперници на всички, в това число на Движение за права и свободи, ГЕРБ и " Възраждане ". Зад гърба на господин Трифонов има свален един Жан Виденов, Иван Костов, Бойко Борисов, сега един свален Кирил Петков, само че постоянно сме отстоявали това, в което сме вярвали.

По думите му от " Продължаваме промяната " гледат на депутатите като труженички от " Околовръстното ", с желанието си да договарят с всеки обособен народен представител от Има Такъв Народ, а не с политическото управление.

Йорданов подлага на критика и " Демократична България ", които са развявали флагове дружно с Корнелия Нинова пред Народното събрание.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР