Тук, на страниците на Kaldata, сме ви разказвали и преди

...
Тук, на страниците на Kaldata, сме ви разказвали и преди
Коментари Харесай

A Plague Tale: Innocence излиза през май

Тук, на страниците на Kaldata, сме ви разказвали и преди за A Plague Tale: Innocence, защото играта наподобява извънредно завладяващо. В края на предходната седмица, основателите ѝ – Asobo Studio – разкриха формалната дата, на която ще излезе A Plague Tale: Innocence. Това ще се случи на 14.05 за конзоли и в Steam.

A Plague Tale: Innocence предлага историята на две деца по време на чумата в средновековна Европа. Амичия и Юго бягат от своите страхове и от могъщи врагове, каквито несъмнено са плъховете, завладяли градските улици, и Инквизицията и нейните безмилостни убийци.

Заедно с анонса на датата на излизане на A Plague Tale: Innocence, Asobo показа напълно ново видео към играта. Освен, че демонстрира неизлъчван геймплей от играта, Roots of Innocence, както е името на късия филм (който е първа част от идни да излязат геймплей серии) ни разрешава да надзърнем зад завесите на създаването на заглавието и се срещнем с основните настоящи лица в изработката ѝ.

Asobo е френско без значение студио, учредено през 2002, което взе участие в работата по известни заглавия от гейм света, като The Crew и The Crew 2, Quantum Break, Zoo Tycoon, ReCore и видеоигри по филми, измежду които „ Играта на играчките 3 “, „ В небето “, Wall-E.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР