Тук може да е студено, мрачно, мъгливо и зимно... но

...
Тук може да е студено, мрачно, мъгливо и зимно... но
Коментари Харесай

PCR-ът не я плаши: Гери-Никол събира тен сама на екзотично място на хиляди километри

Тук може да е студено, тъмно, мъгливо и зимно... само че на няколко хиляди километра от тук си е лято и точно тези месеци на годината е най-подходящо да се върви на море там. Разбира се, приказваме за екзотични дестинации, които по традиция са топ изборът на известните българи за интервала ноември-февруари. 

Виж още: Затрупват Кристиян Кирилов с неприлични предложения: Предлагат му и по 10 000 евро! Но това не е всичко!

По традиция на такава екзотична отмора се отдаде и Гери-Никол, която, припомняме, тъкмо предходната година от Тайланд ни заяви за връзката си с ММА боеца Дани Илиев посредством обща фотография. Певицата очевидно не се е уплашила от PCR проби, карантина, вируси и е решила да пътува макар всички особености на 2020 година Е, към този момент Гери-Никол не е разгласила нова тяхна фотография, което в допълнение подклажда слуховете, че двамата са се разделили.

Певицата не споделя къде тъкмо се намира, само че поради архитектурата, палмите и обстоятелството, че е по бански, очевидно е до-о-оста надалеч от България. Гери-Никол не издава и с кого е на екзотичното място, само че който и да е той, се оправя добре като фотограф на певицата.

Виж още: Христиана Лоизу за Хищницата: " В първите три концерта Алекс Раева предполагаше, че аз съм Булката "

Под фотосите разясняват безусловно стотици души. Сред тях са комплиментите на плеймейтката Жанета Осипова, на коафьора Ивайло Колев, поп-фолк певицата Преслава и още доста други.

Виж още: Красивата Жаси от " Сделка или не " и нейната вълшебна приказка с три деца

В началото на лятото Гери-Никол показа за Дани Илиев, че е мъчително ревностен. " Но въпреки всичко си имаме доверие, въпреки всичко сме зрели хора ", съобщи тогава тя, само че е реалност, че последната им обща фотография е от рождения ден на певицата през август. Междувременно родни таблоиди писаха, че Дани Илиев има нова жена в живота си и тя е негова " колежка " - състезател.

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР