Тук изобщо не искам тази кампания да нападам или да

...
Тук изобщо не искам тази кампания да нападам или да
Коментари Харесай

Борисов: Не искам да се занимавам с другите партии - доказаха, че не могат

Тук въобще не желая тази акция да атакувам или да се занимавам с другите партии. Те потвърдиха, че не могат. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора.

" Нищо от това, което сме говорили, не виждам да са се случило. Тук въобще не желая тази акция да атакувам или да се занимавам с другите партии. Те потвърдиха, че не могат. Левите партии взимат заеми за пенсии от богатите и да ги даваме на бедните. Звучи красиво, само че тези пари ще ги заплащат младите. В България този диалог към този момент не се води ", разяснява Борисов.

" Всички хора от Стара Загора, които отиват да гласоподават, виждат, че няма смисъл. И да гласоподават, и да не гласоподават, парите си вървят. Изхарчили сме над 1 милиард за 7 пъти избори ", добави той. 

" Харчим 100 млн. наши държавни и се чудим ще има ли държавно управление. Ми няма да стане нито едно от тези неща за Стара Загора. Ние не вършим разкриване в този момент ".

" Днес присъствах на първата копка на околовръстното край Пловдив. Излизат лидерчета, политолози, социолози. Няма да стане това, което предсказват. Багер, духовник при откриването на южния обходен път в Пловдив. Правят 160 метра и стопират. 44 милиона им оставих. Кършат пръсти в този момент. Останали са им 9. Това се случи за 4 години ", съобщи Борисов. 

" Мъчно ми е, тъй като това сме го правили, правили, правили и щяхме да сме го не запомнили. Можем да го създадем, в случай че имаме от 80 нагоре депутати. Ако ги нямаме, ще се забележим отново. Бяхме 22, в този момент сме 18, идващия път ще забележим ", сподели Борисов. 

" В София ме гледат, с цел да извадят нещо. Или съм нервозен, или съм се карал. Не, ще се опитаме да подредим целите. Ще го създадем с повече финансова дисциплинираност, повече надзор и първо значимите места ", изясни водачът на ГЕРБ.

" Сигурността е значима - виждате какво е в Австрия, Германия, Франция. За образец бяхме по казуса с незаконната миграция ". 

Четири години ГЕРБ е в мазето. Битка по високите етажи чухте ли да има? Никой не искаше България да е водач на Балканите. Тогава всичко минаваше през България - газ, петрол, ток. Но в този момент всички почват да надигат глава, тъй като си мислят, че няма от какво да се плашат. Но скоро ще има. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР