Тук е България! На който не му харесва – да

...
Тук е България! На който не му харесва – да
Коментари Харесай

Тук е България! На който не му харесва – да ходи в Брюксел!

Тук е България! На който не му харесва – да върви в Брюксел! Това написа в собствен коментар Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

С учудване и шок открих, че даже най-простоватото българско “шампанско ” – “Искра ”, се изписва на латиница, без съвсем нито една българска дума на етикета. Говорим въпреки всичко за артикул, който даже непредирчиви поданици на Долно Нанагорнище биха намерили за недопустим, изключително при радостни мотиви. Поради каква причина някой човечец от компанията е решил, че етикетът би трябвало да е на непознат език /то думата искра не е непозната, какво ще разбере вероятно чужденецът от латинското й изписване/, не излиза наяве. Освен цялостното ибрикчийство към чужденците.

В България надписите са на латиница, имената на магазините – също, стоките – също

Традиционни български артикули са с наименования, изписани на латиница. Братята Кирил и Методий несъмнено като хеликоптери се въртят в гроба. А Паисий би възкликнал: “Защо, юроде, се срамиш да се наречеш българин! ”.

И всичкото това идва от гнусното подмийничество на българите. Да сме като чужденците. Да сме забавни. Като образец: прави си българинът ЕООД, с цел да прави и продава банички на село. И желае компанията да е “Глобъл интернешънъл ”. Звучало по-европейски. Като взема едно дърво……..

Безумно е в България българите да се усещаме чужденци

Да гледаме обичайни български луканки, с етикети на латиница. Да не можем да разберем какво написа на етикетите на създадени в България артикули. И това не е до познание на непознати езици, а до почитание на личния! Българският НИ Е МАЙЧИН ЕЗИК! ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК в БЪЛГАРИЯ!!!!

Дъното, което дълбаят някои българи с отричането на всичко родно и даже на майчиния си език, е доста кално. Криворазбрана цивилизация! Нито ще станете по-цивилизовани, нито по-приемливи и търсени, като си пишете етикетите на латиница. И даже имената ви са изчанчени като малоумните сериали, които гледате!

Тук е България! На който не му харесва – да върви в Брюксел и където си още желае. Ако ще – в полуШенген да върви! Но да ни остави българите на мира от простотиите си!

Още вести четете в категорията България 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР