Тук беше приложен трик - няма да се стартира процес.

...
Тук беше приложен трик - няма да се стартира процес.
Коментари Харесай

Ренета Инджова За Акциите Срещу Прокопиев И Банев! Ето Как Тарикатите Си Подават Златното Прасе!

" Тук беше прибавен трик - няма да се започва развой. Александър Божков, изтъкнат представител на Съюз на демократичните сили, нямаше нито една подписана договорка. Оказа се, че няма да се разреши да се продават предприятията на задоволително висока цена, с цел да влязат в страната ", продължи тематиката Инджова.

" Аз бях срещу безогледната реставрация и съсипването на селското стопанство и от този момент започнаха моите проблеми. Българските демократи се съгласиха да бъдат троянските коне ", сподели още тя.

" Големите баници знаят по какъв начин да се хвърлят. Ние сме лумпенизирано население, няма друго доказателство, че приватизацията е станала по този метод ", означи единствената досега жена министър председател на България.

" Костовото разпределяне без пари се оказа, че в този момент това са едни играчи, които си подават златно прасе. Когато дадете гратис на някого огромно дружество, те не престават да си заменят от силата и рекета съгласно силата си едни и същи предприятия ", добави тя.

" Практически в България в последните 30 години не е имало съпротива. Това е една режисура на братовчеди, другари. От 1995 година не зная да има осъществяване на следприватизационен надзор ", приключи Ренета Инджова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР