Туитър е блокирал акаунта в социалната мрежа на рапъра Кание

...
Туитър е блокирал акаунта в социалната мрежа на рапъра Кание
Коментари Харесай

Туитър блокира акаунта на Кание Уест след непристойни публикации

Туитър е блокирал акаунта в обществената мрежа на рапъра Кание Уест, заяви Контактмюзик, като се базира на някогашната звезда от НБА Рик Фокс, който е другар на Уест.

Уест, който разгласи, че се кандидатира за президент на Съединени американски щати като самостоятелен, разгласява в Туитър видеозапис по какъв начин уринира върху статуетките си " Грами ". Освен това рапърът пусна и поредност известия за борбата си със звукозаписните компании " Юнивърсъл " и " Сони ", в това число и фотоси на свои контракти с тях, които дефинира като " капан ". " Моят другар @kanyewest желае да знаете, че е изритан от @Twitter за 12 часа ", написа отдръпналият се от дейна кариера баскетболист Фокс, който е на 51 години.

В сряда 43-годишният рапър, който страда от биполярно разстройство, бе заставен от Туитър да отстрани своя обява, в която бе написал телефонния номер на старши редактора на сп. " Форбс " Рандал Лейн.

По адрес на " Юнивърсъл мюзик ", рапърът Уест написа с основни букви: " Аз съм един от най-известните хора в света, а от " Юнивърсъл " не желаят да ми кажат какъв брой са приходите ми от права, тъй като знаят, че мога да ги купя ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР